Autokamp Crvena Glavica pod najezdom građevinara (FOTO)

Nedavno smo dobili slike i komentar jednog od čitalaca koje prenosimo u cjelosti:

Nekada jedan od najljepših kampova u staroj Jugoslaviji, sa netaknutom prirodom, nevjerovatnim bojama mora, borova, čempresa, prema riječima stanovnika oaza za oči i dušu, prijeti da postane samo jos jedna više lamela, blok privatnih vila, zgrada za prodaju.

U današnjem vremenu betoniziranja prirode možda se i dosta održao, pomalo stidljiv, sakriven među krošnjama čempresa, jela, poljskog cvijeca i umiven najčistijom, najplavljom vodom Jadrana.

Skoro neprimjetno, niču nove vile, bageri nemilosrdno uništavaju zelenilo, masline, divlje kruške, čemprese i mirise jedne bajke nedaleko od Budve.

Na žalost naša buduća pokolenja, gosti i mi ćemo uskoro biti uskraćeni za ovu čaroliju prirode, za ovu igru boja i mirisa,naslikanu četkicom božanskog slikara, jednog od njegovih najsavršenijih djela...

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja