Budvansku vlast podržava gotovo 60 odsto građana

Budvanska vlast potvrdila je da ima povjerenje gotovo 60 odsto birača.

To pokazuju i rezultati predsjedničkih izbora. Ovim je praktično povećala povjerenje građana, jer su dva kandidata partija koje participiraju u budvaskoj vlasti, u gradu postigla odlične rezultate.

Preliminarni rezultati izbora govore da je predsjednički kandidat DPS Milo Đukanovic osvojio je 4178 ili 43 odsto glasova izaslih biraca u Budvi. To je mnogo lošiji rezultatnego sto je postiga na parlamentarnim izborima iz 2016 u Budvi kada je osvojio 4.500 glasova.


Kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić osvojio je 3.950 ili 41 odsto glasova, dok je kandidatkinja Sdp Draginja Vuksanovic dobila sa 1020 ili 11 odsto glasova, što je duplo više nego sto je njena partija osvojila na minulim lokalnim izborima. Marko Milačic osvojio je 346 ili 4 odsto gladova, Vasili Milickobi 83 glasa ili 1 odsto. Dobrilo Defeić 43 glasa , Hazbija Kalac sedam glasova.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti