Print this page

Danas se otvara 36. Sajam nautike u Budvi

Na Jadranskom sajmu u Budvi danas se svečano otvara 36. Nautic show – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.


Na Sajmu učestvuje 21 izlagač, predstavljajući veliki broj poznatih nautičkih brendova. Izlagači dolaze iz Crne Gore, zemalja okruženja i Evropske unije.
Posjetioci će na sajmu imati priliku da se upoznaju sa plovilima poznath svjetskih brendova: Sea Ray, Jeanneau, Bayliner, Smartliner, Invictus, Princess, Quicksilver, Sessamarine, Beneteau… i gumenim čamcima: Zodiac, Mercury, Ital Boats, Seal… Kompanija Marine će preko svog distributera Opreme doo iz Podgorice izložiti 2 laka aluminijumska čamca za različite namjene. Prvi put tržištu će se predstaviti hrvatsko brodogradilište Grginić koje će putem svog zastupnika za Crnu Goru, Srbiju i Albaniju izložiti jahtu Mirakul 30.
Ponudu vanbrodskih motora čine: Mercury, Yamaha, Honda, Suzuki, Selva… dok će na štandovima Une i Efel motorsa biti izloženi jet-ski Yahahe i Honde. Kajake, kanue i opremu za sportove na vodi i za plaže izložiće Bic Sport i Red Paddle Co, poznati svjetski brendovi iz ove oblasti. Raduje prisustvo domaće kompanije Aura Vittalis koja se bavi proizvodnjom i plasmanom plutajućih pontona. Servisne usluge ponudiće veći broj kompanija među kojima se izdvajaju Navar iz Tivta i OMC Company iz Bara. U okviru Sajma svoje aktivnosti će predstaviti i obrazovne institucije specijalizovane za kadrove u oblasti nautičkog turizma.
U sklopu programa sajma svakako najveću pažnju privlače svakodnevne projekcije kratkog autorskog podvodnog filma. U pitanju su filmovi prikazani na festivalu kratkog podvodnog filma “Nečujno” u Beogradu. Ulazak na projekcije je besplatan.
Otvaranje manifestacije je predviđeno za srijedu, 25. april u 11 sati.
Radno vrijeme Nautic Show-a za posjetioce je od 25. do 28. aprila od 10 do 19 časova, dok je 29. aprila radno vrijeme od 10 do 17 časova.

PODIJELI