Sajmom nautike nastavljena sajamska sezona u Budvi

Sajamska sezona na Jadranskom sajmu, nastavljena je juče, kada je svečano otvoren 36. po redu „Nautic Show“ - Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

Zahvaljujući se na prisustvu diplomatskih predstavnika, predstavnika Opštine Budva i medija, direktor Jadranskog sajma doc. dr Rajko Bujković kazao je da će ovogodišnja sajamska manifestacija biti posebno značajna sa stanovišta AD „Jadranski sajam“, jer nakon niza godina, kada se mijenjala poziciju Sajma nautike i kada je bilo poteškoća u organizaciji, ove godine „Nautic Show“ bilježi značajan rast.
„Imamo više od 30% rasta izloženih plovila koja će biti prezentovana posjetiocima Sajma. Ovo je, svakako, prilika da pozovemo sve one koji se bave ovakvom djelatnošću da posjete Sajam, iskoriste sajamske popuste i na kvalitetan način se pripreme za nastupajuću turističku sezonu“ – poručio je Bujković.


Direktor Bujković, na kraju je poželio da izlagači ostvare planirane rezulate, a posjetioci upravo u okviru ove sajamske manifestacije, nađu ono što im je potrebno u susret novoj turističkoj sezoni.
Svečano otvarajući 36. Nautic Show, potpresjednik Opštine Budva Veselin Marković kazao je:
“Danas smo svi u prilici cla prisustvujemo jos jednoj od mnogih manifestacija u organizaciji „Jadranskog sajma" u Budvi. Prateći privredne tokove, Jadranskі sajam AD je razvijao svoju djelatnost, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ono sto је konstantno u njegovom razvoju jeste i manifestacija koja nas je danas okupila.


Danas, uz posebno zadovoljstvo, otvaramo 36. NAUTIC SHOW — Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju. Ovakve vrste sajmova predstavljaju izuzetnu priliku da se promovišu izlagači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Malte, ali i naše države, koji ćе predstaviti poznate svjetske brendove plovila, opreme za sport i rekreaciju.“
Potpredsjednik Marković posebno je naglasio da je posebno zadovoljan time što se najznačajnije sajamske maпifestacije dešavaju baš u Budvi, i zahvalio Jadranskom sajmu na organizaciji ove, kako je kazao, prestižne međunarodne izložbe.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja