Proslava TO Budve

Turistička organizacija proslavlja  Dan državnosti i dan svoga osnivanja,  narednog petka ispred zidina staroga grada


 

Velikim muzičko zabavnim spektaklom, Turistička organizacije Budve proslaviće 13. jul, Dan državnosti, a ujedno i svoj rođendan, ali će kompletno dešavanje biti organizovano noć uoči dražvnog praznika.

 

Prema riječima direktorke TO Budve Jelene Rađenović D’ Andrea manifeatacija  počinje u petak veče 12. jula .

 

„ Svih prethodnih godina, Dan državnosti, kao i dan kada je osnovana naša Turistička organizacija rezervisan je za dobar zabavno muzički program, na koji su navikli svi oni koji u to vrijeme posjete metropolu turizma. Ove godine manifestacija će biti održana u petak 12. juna Trgu ispred Starog grada”, najavila je Rađenović - D ‘Andrea.

 

Ona je na jučerašnjoj konferenciji za novinare najavila  da će programa početi u 21 čas  velikom modnom revijom.

 

 “ Riječ je o  modnoj reviji autentične crnogorske nošnje, visoke umjetničke vrijednosti “Ethno Couture”. Nakon revije nastavljamo program koncertom popularne crnogorske pop pjevačice Nine Žižić i benda “Crveno I Crno”. Svakako centralni događaj večeri je koncert kultnog hrvatskog pop rok benda Prljavog kazališta. Pozivamo sve koji su raspoloženi, da zajedno sa nama budu dio ove proslave i kao svih prethodnih godina se dobro zabavimo i provedemo”, poručila je direktorka Turističke Organizacije Budve.

 

  Imajuć u vidu da se Budva približava polako špicu ljeta, za očekivati je da će narednog vikenda u gradu biti  50 hiljada gostiju, što onih koji su došli na odmor, što posjetilaca, koji će samo zbog ovog muzičkog događaja posjetiti metropolu turizma.

 

 V.L.

 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja