Godinu dana prije - Montenegro 2019

Svečanost „Godinu dana prije - Montenegro 2019“, biće podržana u subotu u 17 časova na trgu ispred Starog grada. Ovim počinje Odbrojavanje do najvećeg sportskog takmičenja koje će se održati u Crnoj Gori, Igre malih zemalja Evrope 2019.

"U cilju promocije Igara malih zemalja Evrope kao i otkrivanja “Olimpijskog sata” koji započinje odbrojavanje godine dana do početka Igara “Montenegro 2019”, pripremili smo svečanost za naše goste, sportiste i sve zainteresovane građane.
Uvažavajući ulogu medija kao i činjenicu da su naredne Igre u Crnoj Gori, od velikog značaja nam je da i o ovom događaju informišemo širu javnost", navode iz Crnogorskog olimpijskog komiteta.
Na trgu će, pored zvaničnog dijela programa, biti priređen i revijalni dio sportskih aktivnosti, aktivnosti NVO “Volonteri 2019” kao i muzički program.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti