Fešta od makarula

Turistička organizacija Opštine Budva u suorganizaciji sa ugostiteljima Petrovca organizuje manifestaciju “FEŠTA OD MAKARULA” koja će biti održana u utorak, 26. juna u Petrovcu.

Manifestacija počinje u 19 časova , a posjetioci će imati priliku da degustiraju paštrovske specijalitete, domaće makarula i ruštule. U manifestaciju su uključeni ugostitelji iz Petrovca koji svoje objekte imaju duž petrovačke promenade i koji će pripremati makarule toga dana za sve posjetioce.


Oko 20h će početi defile Gradske muzike Budve, nakon čega slijedi njihov jednočasovni koncert na platou ispred “Crvene komune”.
Od 21h sve prisutne će uveseljavati klape “Assa Voce”, “Castel Nuovo” i “Škuribanda” koji će biti raspoređeni na tri pozicije duž petrovačkog šetališta.
Kraj manifestacije označiće vatromet

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja