Odličan alat za unapređenje iznajmljivanja

Airbnb i Booking.com su već odavno postali norma za oglašavanje svih hotela, apartmana, villa, kuća za odmor i ostalih oblika smještaja.

Danas se na Booking.com portalu oglašava skoro dva miliona hotela širom svijeta. Kada se radi o apartmanima vidimo da je samo na području Crne Gore danas oglašeno više od 10.000 objekata.


Ukratko, lako je postati zatrpan u masi.

 

Jedan od najčešćih načina da poboljšate prodaju je da izbacite smještaj na više kanala prodaje - o Tripadvisoru, Flipkey, Homeaway, Wimdu, i sličnima smo već pričali OVDJE.

Problem nastaje što morate rezervacijama, cijenama i gostima upravljajte sa premnogo portala.

 

SYNCBNB rješava upravo to - daje jedan kalendar za čak stotinu portala, daje mogućnost da vas oni registuju umjesto vas.

Rješava problem preklapanja rezervacija - jer sve rezervacije automatski stižu u Syncbnb i automatski ažuriraju raspoloživost na ostalim kanalima.

Na primjer dobijete rezervaciju na bookingu - datumi će se zatvoriti i na airbnb i expediji i tripadvisoru, i svim kanalima koje imate.

 

Zgodno?

O ovoj kompaniji govori dovoljno to što je ušla u top 15 EU startapova za 2018tu godinu, a posjetite ih na https://www.syncbnb.com U sledećim nedeljama ćete više čitati o tome kako se registrovati na više kanala i kako povećati svoj profit koristeći ovu alatku.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja