Print this page

Odličan alat za unapređenje iznajmljivanja

Airbnb i Booking.com su već odavno postali norma za oglašavanje svih hotela, apartmana, villa, kuća za odmor i ostalih oblika smještaja.

Danas se na Booking.com portalu oglašava skoro dva miliona hotela širom svijeta. Kada se radi o apartmanima vidimo da je samo na području Crne Gore danas oglašeno više od 10.000 objekata.


Ukratko, lako je postati zatrpan u masi.

 

Jedan od najčešćih načina da poboljšate prodaju je da izbacite smještaj na više kanala prodaje - o Tripadvisoru, Flipkey, Homeaway, Wimdu, i sličnima smo već pričali OVDJE.

Problem nastaje što morate rezervacijama, cijenama i gostima upravljajte sa premnogo portala.

 

SYNCBNB rješava upravo to - daje jedan kalendar za čak stotinu portala, daje mogućnost da vas oni registuju umjesto vas.

Rješava problem preklapanja rezervacija - jer sve rezervacije automatski stižu u Syncbnb i automatski ažuriraju raspoloživost na ostalim kanalima.

Na primjer dobijete rezervaciju na bookingu - datumi će se zatvoriti i na airbnb i expediji i tripadvisoru, i svim kanalima koje imate.

 

Zgodno?

O ovoj kompaniji govori dovoljno to što je ušla u top 15 EU startapova za 2018tu godinu, a posjetite ih na https://www.syncbnb.com U sledećim nedeljama ćete više čitati o tome kako se registrovati na više kanala i kako povećati svoj profit koristeći ovu alatku.

 

PODIJELI

Tagged under