Niste zadovoljni popunjenošću vašeg smještaja?

Airbnb i Booking.com su već odavno postali norma za oglašavanje svih hotela, apartmana, villa, kuća za odmor i ostalih oblika smještaja.

Danas se na Booking.com portalu oglašava skoro dva miliona hotela širom svijeta. Kada se radi o apartmanima vidimo da je samo na području Crne Gore danas oglašeno više od 10.000 objekata. Ukratko, lako je postati zatrpan u masi.

 

Kao iznajmljivač, uvijek tražite nove načine da povećate popunjenost. Kako zbog povećanja zarade, tako i zbog stvaranja mogućnosti da stvorite višak novca kojim bi renovirali ili više uložili u objekat.

Najčešći načini povećanja popunjenosti su:

- smanjenje cijena
- dobijanje dosta dobrih recenzija
- unapređenje vašeg prikaza (bolje slike, bolji opis ...)
- pravljenje Facebook i google kampanje za vaš sajt
- povećanje broja kanala prodaje

 

Od svih ovih, poslednji daje najbolji odnos uloženog i dobijenog, jer za manje od dva sata možete postaviti smještaj na novom kanalu. A više kanala povećava značajno vaš prihod; o Tripadvisoru, Flipkey, Homeaway, Wimdu, i sličnima smo već pričali OVDJE.

Problem nastaje što morate rezervacijama, cijenama i gostima upravljajte sa premnogo portala, svaki kalendar morate proći i dva puta provjeriti da li se sačuvao, na svakom kanalu.

 

U najkraćem, SYNCBNB rješava baš to - pomaže iznajmljivačima da okače svoj smještaj na neograničeno mnogo kanala, da bi povećali svoju popunjenost, i brine se da se kalendar na svim kanalima uvijek sinhronizuje, da nikada ne bi imali overbooking.

Upravo taj problem preklapanja rezervacija izaziva najviše glavobolje iznajmljivačima, o ovdje sve rezervacije automatski stižu u Syncbnb i automatski ažuriraju raspoloživost na ostalim kanalima.

Na primjer dobijete rezervaciju na bookingu - datumi će se zatvoriti i na airbnb i expediji i tripadvisoru, vašem sajtu, i svim drugim kanalima koje imate.

 

Zgodno?

O ovoj kompaniji govori dovoljno to što je ušla u top 15 EU startapova za 2018tu godinu, a posjetite ih na https://www.syncbnb.com U sledećim nedeljama ćete više čitati o tome kako se registrovati na više kanala i kako povećati svoj profit koristeći ovu alatku.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja