Print this page

Štićenici dječijeg doma «Mladost» na novim jastucima

Dječijem domu «Mladost» u Bijeloj uručena je donacija od 350 jastuka i 80 badem mantila. Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija kompanije «Beppler&Jacobson Montenegro», u čijem su vlasništvu hoteli „Avala Resort &Villas“ i “Bianca Resort & Spa”.


Na ovoj donaciji zahvalio se Vladimir Delić, direktor Dječijeg doma «Mladost», rekavši koliko su ovakvi brižni gestovi bitni za mališane i štićenike jedine ustanove u Crnoj Gori za djecu bez roditeljskog staranja.

„Vrlo značajno i vrlo bitno je za nas jer su nam te stvari poput: jastuka, posteljina i peškira... jako potrebne. Koliko sjutra sve što su nam donirali će već biti u upotrebi, jer zbog prirode naše ustanove, mogu reći da nam to spada u svakodnevni potrošni materijal.Kod najmladjih je pogotovo neophodno što više i češće mijenjati sve kako bismo djeci obezbijedili dobru higijenu. Ovo nije prvi put da nas se sjete iz kompanije Beppler&Jacobson Montenegro, te bih htio i da im se posebno zahvalim što su nam poklonili ovu za nas veoma korisnu i značajnu opremu“, navodi Delić.

PODIJELI