Šampionat u dugom pušenju cigara

U subotu 21. jula, u hotelu Splendid, sa početkom u 20.00 h, biće održan Montenegro CSWS - Kvalifikacioni turnir i otvoreni Šampionat Crne Gore u dugom pušenju cigara. Svjetski rekord u dugom pušenju drži Alexander Shagai iz Rusije sa vremenom 3 sata i 6 minuta. Cigara koju koriste takmičari Macanudo Inspirado Marevas proizvodi se specijalno za Cigar Smoking World Championship - CSWC.


Pobjednik Montenegro CSWC 2018 dobija luksuzni švajcarski sat Cuervo y Sobrinos vrijednosti 4.500 eura i kvalifikuje se za Grand Finale Svjetskog šampionata (CSWC) koje se održava od 31. avgusta do 2. septembra u Splitu, Hrvatska.


Kvalifikacioni turniri za ovogodišnje Grand Finale održani su u 28 država svijeta - Austriji, Njemačkoj, USA, Rusiji, Velikoj Britaniji, Španiji, Francuskoj, Holandiji, Švajcarskoj, Italiji, Norveškoj, Švedskoj, Tajlandu, Vijetnamu i dr...

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja