Pečat na šest privremenih objekata

Komunalna policija i inspekcija zapečatila je šest privremenih objekata na Jazu, jer zakupci nijesu imali rješenja o radu.

Takvu mjeru inspekcija je donijela jer vlasnici zemlje, na kojoj su postavljeni lokali nijesu dali svi saglasnost, zbog čega zakupci nijesu mogli dobiti urbanističko tehničke uslove, a time niti rješenja. To je izazvalo revolt kod zakupaca

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja