Print this page

Turnir u basketu ispred zidina Starog grada u Budvi i Fešta na plaži u Rafailovićima

U petak, 14. septembra, sa početkom u 16h, oganizacija „3x3 Montenegro”, uz podršku Turističke organizacije Budve će ispred zidina Starog grada u Budvi organizovati turnir u basketu, pod pokroviteljstvom FIBA-e i KSCG.

“3x3 košarka” je broj 1 urbani sport na svijetu i igraju ga svi uzrasti, oba pola, amateri i profesionalci.
Turnir u Budvi - Budva 2K18 Quest Stop, je četvrta od 5 ‘stanica’ (Stop) na velikom Montenegro Quest Tour-u.
Kao i na ostalim ‘stanicama’, prve 3 prvoplasirane ekipe sa turnira u Budvi će izboriti učešće na velikom finalu koje će se odigrati krajem septembra.
Pobjednici će pored ‘karte’ za veliki Quest Finals osvojiti i novčane nagrade (500€ će pripasti šampionu, a 300€ drugoplasiranoj ekipi).
3x3” događaji su mnogo više od basketa. Pored samog turnira, na programu događaja je i nastup plesne grupe, takmičenja za publiku za čije pobjednike će biti obezbijeđene vrijedne novčane i sponzorske nagrade, kao i aktivnosti za najmlađe. Za dobru zabavu tokom cijelog događaja će se pobrinuti DJ.


U subotu, 15.septembra Turistička organizacija Budve organizuje manifestaciju “Fešta na plaži” koja će se održati u Rafailovićima sa početkom u 19h podjelom lokalnih specijaliteta ispred ugostiteljskih objekata. Od 21h počinje koncert Gradske muzike Budve, dok će od 22h svi prisutni uživati u koncertu poznatog muzičkog umjetnika Dejana Petrovića i Big Band-a. Njihova muzika predstavlja fuziju zvuka tradicionalnih instrumenata trubačkog orkestra i drugih instrumenata koji predstavljaju suprotnost tome, poput spoja zvuka trube i distorzije na električnoj gitari.
Do sada, Dejan Petrović iza sebe ima 4 diskografska izdanja, a pored autorske muzike koju radi sa svojim bendom, u repertoaru imaju mnoštvo stranih obrada i internacionalnih numera čija je interpretacija veoma autentična, zahvaljujući samoj koncepciji benda, odnosno spoju instrumenata koji ga čine.

PODIJELI