TQ Plaza donirala budvanskoj školi opremu za informatički kabinet

Predstavnici kompanije Tradeunique - TQ Plaza danas su uručili vrijednu donaciju - deset kompjutera, deset stolova i stolica, štampač i kancelarijsku vitrinu Osnovnoj školi „ Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi.

Uručujući donaciju ,marketing menadžer Tina Crepulja naglasila je da je kompanija Tradeunique – TQ Plaza Budva pokrenula akciju opremanja školskom opremom i inventarom u okviru koje će uvijek donirati jednoj osnovnoj školi na Crnogorskom primorju i jednoj na sjeveru Crne Gore.
Danas smo jednim lijepim povodom posjetili OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi i uručili donaciju, u pitanju je cijeli jedan informatički kabinet. Velika nam je čast da pomognemo budvanskoj školi i na ovome nećemo stati, te će akcija biti nastavljena“, kazala je Crepulja na svečanom uručenju.


Dodala je da će predstavnici Tradeunique – TQ Plaza već u petak biti u Župi pored Nikšića, gdje će sličnu donaciju uručiti tamošnjoj Osnovnoj školi „ Dušan Bojović“.
„Školi u Župi u okviru naše akcije ,doniraćemo šest kompjutera, šest stolova i stolica, štampač i plazma televiziju. Uvjereni smo i da će ova donacija dobro doći u poboljšanju kvaliteta nastavno- pedagoškog procesa u ovoj školskoj ustanovi“, istakla je Crepulja.
Prema njenim riječima ukupna donacija za dvije škole je 5.000 eura.


„ Akciju ćemo nastaviti i u budućnosti, jer smatramo da je ulaganje u obrazovanje najbolji temelj i priprema za ulazak omladine, tj naše djece u poslovni svijet“, naglasila je Crepulja.
Zahvaljujući se kompaniji Tradeunique – TQ Plaza na vrijednoj donaciji , zamjenik direktora OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ Saša Krivaćević istakako je da je riječ o savremenoj informatičkoj opremi koja će nastavnici i učenici koristiti u svome radu.
„ Oprema će omogućiti da unaprijedimo informatička znanja i još bolje pratimo savremene trendove“, zakjučio je Krivaćević.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti