Budva okupila najzvučnija ime sa domaće i regionalne scene od Dina Merlina, do Cece Ražnatović

Budva se i ove godine pobrinula da bude epicentar zabave tokom novogodišnjih praznika. Najzvučnija ime sa domaće i regionalne scene, te poznati svjetski DJ nastupiće kako na starogradskom trgu , tako i u elitnim hotelima.

Turistička organizacija i Opština Budva pripremaju petodnevnim program, koji počinje već 28. decembra kada će na trgu ispred starogradskih zidina nastupiti "Most wanted", "Who See" i "Beogradski sindikat".
29. decembra nastupaju etno grupa "Zora", Halid Bešlić i Marija Šerifović, 30. decembra DJ Burak Yeter i Darren Emerson, a u najluđoj noći "Jack Lupino & Leftovers", "Aerodrom" i regionalna zvijezda Dino Merlin. Prve noći nove 2019. na starogradskom trgu nastupaju"Akademija", "Partibrejkersi" i "Van Gogh".

U petrovačkom "palasu" nastupiće u najluđoj noći goste će zabavaljati jelena Tomašević i marinko Rokvić, 1. januara nastupa folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović i Dženan Lončarević, dok 2. januara Saša matić i grupa Frajle.
U Bečićkom "Splenedidu" nastupaju grupa Toć iz Kotora, Colonia, Jelena Rozga, Žuti Serhatlić, Bijelo dugme i Haris Džinović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti