Procitajte ko sjutra neće imati vodu

Zbog neophodne rakonstrukcije glavnog cjevovoda, potrošači u pojedinim perifernim i središnjim gradskim naseljima, sjutra /16.11.2018/ tokom dana neće imati vodu. 

 

Iz Vodovoda su saopštili:

U terminu od 09:00 do 12:00 – bez snabdjevanja biće: korisnici kod “Jolly apartmana” prema gornjoj zaobilaznici /dio naseljaVelji vinogradi/, zaobilaznicom do ville “Jovana”.

Takođe, potrošači koji se napajaju preko hidrostanice “Lazi 2” /iznad ugost.objekta “Kužina”/.

 

U vremenu od 15:00 do 18:00, sa mreže će biti isključeni: potrošači koji se napajaju putem hidrostanice “Lazi 1” – veći dionaselja Maini i Boljačin do, dio naselja Lazi oko manastiraMaini.

 

Najavljeni radovi na vodovodnoj mreži, između ostalogpodrazumijevaju, sanaciju cjevovoda, ugradnju ventila ipopravku jednog broja šahti.

 

Razlog parcijalnom isključenju, predstavlja jedinumogućnost da potrošači u navedenim djelovima grada nebudu bez višesatnog napajana vodom.

 

Korisnike molimo za razumijevanje.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti