Print this page

Budva pozvala Sarajlije na Novu

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je u sarajevskom "Swissotel-u", pred brojnim predstavnicima medija i turističkih agencija, petodnevni novogodišnji program na trgu. Svojim prisustvom ovaj događaj je podržao i Radovan Miljanić, ministar-savjetnik u Ambasadi Crne Gore u Sarajevu.


Gost promocije je bio Halid Bešlić, koji će, prvi put, 29.12. nastupiti na trgu u Budvi zajedno sa Marijom Šerifović.


O programu i značajnom jubileju govorila je Tijana Kotarac iz TOB-a i pozvala sve goste iz Sarajeva i Bosne i Hercegovine, da i ove godine, tradicionalno, budu dio najljepšeg dočeka u Crnoj Gori.


Pored Budve, programe su predstavili i TO Kotor i TO Bar, kao i hotelijeri: "Splendid" iz Budve i "Kalamper" iz Bara. Zimsku turističku ponudu je predstavila Ljiljana Čukić, predstavnica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. I ovoga puta je u Sarajevu organizovana nagradna igra za predstavnike medija, a prvu nagradu je dodijelio hotel "Budva", poklonivši trodnevni novogodišnji aranžman za dvije osobe u svom prelijepom objektu. www.hotel-budva.me


20 GODINA OD PRVOG NOVOGODIŠNJEG JAVNOG DOČEKA U BUDVI
Praznično slavlje počinje 28.12. kada nastupaju "Most Wanted", "Who See" i "BG Sindikat". Noć poslije, 29.12., nastupit će Etno grupa "Zora", Halid Bešlić i Marija Šerifović. Zabava 30.12. počinje uz lokalne DJ- eve (DJ John KK i DJ Urketone), a nastavlja se uz Buraka Yetera i Darrena Emersona. U novogodišnjoj noći zagrijavanje počinje uz "Jack Lupino and Leftovers", zatim nastupa "Aerodrom", a u Novu 2019. prisutne će uvesti Dino Merlin. Prvog januara zabava program počinje već od 14h uz popodnevni koncert klasične muzike (Revijski orkestar i sopranistkinje Sara Vujošević, Emilija Minić, Marijana Šovran, Lana Asija Dabović) i nastavlja se u večernjim satima kada nastupa "Akademia", zatim "Partibrejkersi" i "Van Gogh".
DNEVNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM NA TRGU
Subota, 29.12.
12h - Dječji program - Koncert pjesama Sanje Perić
13h - Koncert Gradske muzike Budve
Nedjelja, 30.12.
12h - Dječji hor "D - moll"
13:30 - "UV Dance" - predstava i podjela poklon paketića
Ponedjeljak, 31.12.
12h - Koncert klape "Castell Nuovo"
PROGRAM U PETROVCU
Petak, 28.12.
12h - Dječji program Osnovne škole "Mirko Srzentić"
Subota, 29.12.
12h - Pozorišna predstava "Začarani Djed Mraz"
13h - UV Dance, Beograd, performans
Nedjelja, 30.12.
12h - Pozorišna predstava, Dramski studio Budva
13h - Koncert klape "Castell Nuovo"

PODIJELI