Donacija predjednika Marka Carevica Udruženju Puževa kućica

Marko Bato Carević, predsjednik Opštine Budva, kazao je da će svoju funkciju obavljati bez nadoknade, te da će sva svoja primanja davati u humanitarne svrhe, što je danas i potvrdio, donirajući svoju prvu platu Puževoj kućici- Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju.

“Kao što sam i najavio, sva moja primanja će ići u humanitarne svrhe. Smatram da ovoj djeci, koja već imaju dovoljno problema, možemo makar malo da pokušamo da pomognemo i olakšamo, uz dužno poštovanje prema svima kojima je pomoć potrebna, mišljenja sam da je pomoć djeci prioritet”,istakao je predsjednik Marko Carević.

Direktorica ovog Udruženja Nataša Atanasov, zahvalila se predsjedniku Careviću, tom prilikom mu uručila zahvalnicu i ručno radjenu kutiju koja su pravila djeca iz Udruženja Puževa kućica.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja