HG Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće se i ove godine na Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 21 – 24. februara 2019. godine.

S obzirom da gosti iz Srbije tradicionalno biraju neki od hotela „Budvanske rivijere“, kompanija se svake godine trudi da predstavi hotelsku ponudu za predstojeću turističku sezonu, kao i razne povoljnosti za one koji na samom štandu bukiraju svoj odmor.

 

Na Sajmu će biti aktuelne promotivne ponude u svim hotelima ( Hotel „Mogren“, Hotel „Aleksandar“, Hotelski rizort „Slovenska plaža“, Hotel „Palas“ i Hotel „Castellastva“) za period april – maj 2019. sa akcentom na uskršnje i prvomajske praznike, kao i popust od 15% za rezervaciju boravka u periodu glavne turističke sezone.

Na štandu Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ biće organizovana i nagradna igra pod sloganom „Igraj odgovori, nagradu osvoji“, u okviru koje će biti dodijeljeno šest nagradnih aranžmana u hotelima Palas, Castellastva, Aleksandar i Slovenska plaža.
Štand HG „Budvanska rivijera“ je u glavnoj hali Beogradskog sajma (Hala I).

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja