Konferencija o investiranju u hotelsku industriju

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović učestvuje na Adria Hotel Forumu na kome će održati prezentaciju o mogućnostima investiranja u Crnoj Gori i učestvovati na ministarskoj panel diskusiji investicionoj klimi, rastu i budućnosti turizma.

Sedmi Adria Hotel Forum održava se u Beogradu pod sloganom „Očekuje li nas svijetla budućnost?“. Učesnici Foruma će diskutovati o modelima finansiranja regionalnih projekata, problemima obezbeđivanja kvalifikovane radne snage i troškovima u hotelskoj industriji, trendovima u dizajniranju hotela u svijetu, trendovima u prodaji turističkih proizvoda, i drugim temama.

Adria Hotel Forum (AHF) je vodeća konferencija o investiranju u hotelsku industriju u jugoistočnoj Evropi, koja okuplja sve relevantne aktere, uključujući međunarodne eksperte, predsjednike i članove odbora najvećih regionalnih i globalnih hotelskih kompanija, ministre, investitore, predstavnike institucija, finansijske institucije, konsultante, arhitekte, pravnike i druge stručnjake.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja