Sajam turizma u Beogradu - Drugi dan

Drugi dan sajamskog nastupa u Beogradu bio je posvećen promociji turističke privrede budvanske rivijere i specijalnih paket aranžmanima tokom uskršnjih i prvomajskih praznika. Posjetioci su se detaljnije upoznali sa ponudom kroz promotivni material i sastanke sa predstavnicima turističke privrede, te su izrazili veliko interesovanje da Budvu posjete tokom praznika.

Štand TOB-a posjetili su Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma, Damir Davidović, državni sekretar i Željka Radak Kukavičić, direktorica NTO-a.

U okviru nagradne igre koja je organizovana i drugog dana, točak sreće posjetiocima je donio više nego vrijedne nagrade, besplatan boravak u Budvi tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, koje su obezbijedili brojni budvanski hoteli: Avala Resort&Villas, Mediteran, Park, Maestral Resort&Casino, Splendid Conference&SPA Resort, Falkensteiner, Iberostar Bellevue, Melia, MonteCasa SPA&Wellness, Moskva, Aleksandar (Rafailovići), Adria i Admiral.

Drugog dana sajamskog nastupa na štandu su bili prisutni i predstavnci NVO “Feštađuni” koji su promovisali ovogodišnji Karneval i Majske večeri u Budvi.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti