Najava Spark.me startup takmičenja

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je otvorio prijave za Spark.me 2019 startap takmičenje. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona,te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta.Dosadašnji pobjednici Spark.me startap takmičenja su Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013). Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2017. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjemod 2,5 miliona dolara.

Sve štoje potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 15. april 2019. godine. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. aprila, na zvaničnom sajtu konferencije.

Pobjednički startap će dobiti priliku da ostvari svoj san i da, od 02. do 04. oktobra 2019. godine u San Francisku, predstavi svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta - dobiće dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smještaj za tri dana za dvije osobe, dvije karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2019i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”.Konferenciju TechCrunch Disrupt posjeti više od 10.000 učesnika i 400 medija, dok je „Aleja preduzetnika“ izložbeniprostorkoji okupi preko 1.200 startapova, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori,mediji,kao i opšta javnost. Ova nagrada predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena dva ovogodišnja govornika - upitanju su Anab Jain(TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti) i Jeremiah Owyang(suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija). Unarednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije - www.spark.me. Cijena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 150€ do 14. marta.Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske kartekoje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, ačija cijenaiznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja),ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicimada o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naćilidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

 

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotmei Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja