Izvršena restauracija glavnih gradskih vrata Opštine Budva

Izvršena je restauracija glavnih gradskih vrata na Starom gradu. Takođe su skinuta vrata od Pizane kako bi i ona bila restaurirana.

Izvođač radova je “Projektor” doo Tivat, na čelu sa arhitekticom konzervatorom Katarinom Nikolić Krasan.
tender za izbror izvođača radova raspisna je bio još prošle godine, za vrijeme administracije Dragana Krapovića.
"Mole se građani Opštine Budva a naročito starograđani da umrlice, oglase ne lijepe na novorestaurirana gradska vrata, već da to rade na za to već pripremljene oglasne table", saopšteno je iz Opštine

VEZANO: Moderni stubovi za besplatno plakatiranje

 

VEZANO: Obnavljaju vrata na ulazima u Stari grad

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja