Vrata policije otvorena četvrtkom od 10 do 12 časova

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je na Kolegijumu dao nalog svim načelnicima centara i odjeljenja bezbjednosti na teritoriji Crne Gore da, u cilju jačanja partnerskih odnosa građana i policije, organizuju redovne prijeme građana.

Načelnici centara i odjeljenja bezbjednosti primaće građane četvrtkom od 10,00 do 12,00 časova.

Ova odluka je donijeta kako bi se građanima sa zahtjevima i problemima omogućila direktna komunikacija sa rukovodiocima u centru ili odjeljenju bezbjednosti na teritoriji grada u kojem borave, a u cilju pomoći u efikasnijem rješavanju problema i pitanja od važnosti za građane u situacijama u kojima je to na bilo koji način u moći i nadležnosti Uprave policije.

Napominjemo da će građani krivična djela, prekršaje i druge događaje i dalje prijavljivati dežurnim službama u centrima i odjeljenjima bezbjednosti.

Zainteresovani građani prijem kod načelnika mogu zakazati na broj telefona centra ili odjeljenja bezbjednosti koji je nadležan na teritoriji grada u kojem građanin boravi, a koji se nalazi na zvaničnom sajtu Uprave policije http://www.up.gov.me, ili pozivom na besplatni broj 122.

Povjerenje građana u policiju raste, a nedavna istraživanja su pokazala da 65% građana vjeruje policiji. Ova inicijativa je dodatna vrijednosti uspostavljanja neophodne saradnje, a Uprava policije kao jedna od tri institucije kojoj građani najviše vjeruju svakodnevno preduzima aktivnosti u opravdavanju povjerenja i jačanju partnerskih odnosa sa građanima.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti