Spark.me takmičenje za srednjoškolce i studente

Sa željom da omogući zainteresovanim mladim ljudima da se bliže upoznaju sa profesijama budućnosti i načinima na koje tehnologija mijenja poslovno okruženje ali i našu svakodnevnicu, kompanija doMEn d.o.o., agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, je objavila takmičenje za srednjoškolce i studente koje za cilj ima da 5 najboljih učesnika nagradi kartom za Spark.me. Spark.me je jedna od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je ove godine zakazana za 25. i 26. maj, i organizuje se u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu. 

Sve što je potrebno da bi se učesnici prijavili je da pošalju svoj rad (u vidu teksta, video snimka ili grafike), na jednu od sljedeće dvije teme - „Naučnik u mom komšiluku“(u okviru koje će predstaviti osobu iz svoje okoline koja inspiriše mlade ljude da se bave naukom ili je na polju nauke ostvarila značajan doprinos) i „Sljedeće veliko tehnološko dostignuće“ (u okviru koje će predstaviti tehnološko dostignuće za koje smatraju da će značajno uticati na živote ljudi u godinama koje dolaze).Rad je potrebno poslati na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a rok za prijavu je 26. april.Pravo učešća imaju srednjoškolci i studenti osnovnih i specijalističkih studija crnogorskih univerziteta koji su mlađi od 25 godina. Dobitnici će biti objavljeni 30. aprila na portalu www.stemedukacija.me, gdje mogu naći i više informacija o takmičenju.

 

Spark.me nudi priliku učesnicimada o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Osvojenekarteuključuju pristup svim predavanjima (25-26. maja), startap takmičenju (25-26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Karte ne uključuju troškove prevoza i smještaja.

 

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena tri ovogodišnja govornika - upitanju su Anab Jain(TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti), Jeremiah Owyang(suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija) i Kejt Murden(osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija je praksa utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja).Unarednom periodu će organizatori objaviti imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Spark.me, jedna od najvećih tehnoloških i marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije - www.spark.me. Cijena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 14. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske kartekoje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, ačija cijenaiznosi svega 50€. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje.Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotmei Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti