Takmičenje rock bendova u Budvi

Sa ciljem obogaćivanja turističke ponude, ali i pružanja podrške muzičkim grupama, Turistička organizacija opštine Budva 29. aprila organizuje takmičenje rock bendova, kojim svečano započinju ovogodišnje “Karnevalske majske večeri” u Budvi.

Rock bendovi će, ukoliko se prijave na vrijeme, imati priliku da svoje umijeće pokažu prvog dana manifestacije - 29. aprila na Trgu slikara, sa početkom u 21h.

Najbolji bendovi, koje izabere komisija stručnih lica, biće vrijedno nagrađeni, te trećeplasiranu grupu očekuje novčana nagrada u iznosu od 300 eura, drugoplasirani bend će dobiti 500 eura, dok pobjednik odlazi sa nagradom od 1000 eura. Što je još važnije, prvoplasirani i drugoplasirani bend kao nagradu dobijaju posebnu priliku da nastupaju i 30. aprila, i to kao predgrupe regionalno poznatom bendu, u sklopu Večeri bajkera.

Prijave za takmičenje traju do 15. aprila, i šalju se na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., uz video materijal sa nekog od nastupa.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja