Koalicija treba da zauzme konačan stav o diskotekama na šetalištu

Odogovor Opštine Budva da li je saglasna na izmjene Plana privremenih objekata za zonu morksog dobra - period 2019. - 2023., koji joj je uputilo Ministarstvo održivog razvoja i turizma biće upućen nakon sastanka predstavnika vladajuće koalicije. Podsjećamo na zahtjev JP "Morsko dobro" , resorno ministarstvo praktično je na šetalište " vratilo" svih 20 izbrisanih privremenih objekata - šest diskoteka na otvorneom i 14 lokala brze hrane i trogovačkih radnji, a pored toga dodalo i ugostiteljske terase na Ričardovoj glavi i Slovenskoj plaži.

Iako je sasvim izvjesno, sudeći po saopštenjima koja su došla iz redova Demokrata i Crnogorske, da ključni partneri u koaliciji su protiv davanja saglasnosti na ovakav dokument, ipak treba sačekati i mišljenje ostalih partija , konstituenata budvanske vlasti.


tek nakon koalicionog sastanka, znaće se konačan stav Opštine Budva, koja je inače na svojoj strani šetališta uklonila gotovo 180 privremenih objekata u Budvi.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja