Print this page

Odrzan Forum za kapetane giga jahti u Porto Montenegru

Forum kapetana giga jahti koji je održan u Porto Montenegru, okupio je proteklih tri dana neke od najistaknutijih svjetskih kapetana brodova dužih od 80 metara, ali i predavača superjahting industrije – predstavnike Feadship-a; avangrardnog dizajnera superjahti Igora Labanova; eksperta Polar Coda – kapetana Chris Shaefer-a, kao i tim švajcarske kompanije Swiss Ocean.

U ime Jadranske jahting asocijacije (AYA), koja je organizator ovog događaja, vrlo sam ponosan što smo u marini za superjahte i nautičkom naselju Porto Montenegro okupili ovakva imena, najuticajnije kapetane svijeta, gdje su svi gosti doživjeli jedinstveno iskustvo ove destinacije, ističe osnivač AYA-e Nizar Tagi.

Ovaj forum je bio odlična komunikaciona platforma za susret kapetana i predstavnika jahting industrije. Akcenat događaju u komunikaciji je dat i dugoročnim benefitima koje pruža marina Porto Montenegro, ali i prezentaciji uzbudljive transformacije bivšeg Jadranskog brodogradilišta Bijela, u novi servis za održavanje i remont jahti i megajahti.

Porto Montenegro je sjajan domaćin, a Tivat odlična nautička baza odakle ćemo kreirati viziju, strategiju, i djelovati kao jedinstven nautički proizvod Jadranske jahting asocijacije, dodala je Ajka Matijević, predstavnik AYA-e za Crnu Goru.

PODIJELI