Državno prvenstvo ugostiteljskih radnika Crne Gore 23. i 24. aprila u TN Slovenska plaža

Udruženje šefova kuhinja Crne Gore u saradnji sa ostalim strukovnim udruženjima organizuju tradicionalno Državno prvenstvo ugostiteljskih radnika Crne Gore, koje će bitiu održano 23. i 24. aprila u Turističkom naselju "Slovenska plaža".

Taknjiženje će biti organizovano u različitim kategorijama- kuvari, konobari, poslastičari, barmeni...a cilj je da se afirmiušu ugostiteljsta zanimanja, razmijene stručna znanja i iskustva , kao i predstave nove tendencije i moderne tehnike rada u crnogorskom ugostiteljstvu

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja