Senior kartice za budvanske penzionere - popusti i povoljsti za najstarije sugrađane

Služba menadžera Opštine Budva i Opština Budva pristupili su izradi projekata SENIOR KARTICA, sa kojom će najstariji sugrađani biti u mogućnosti da ostvare brojne popuste i uštede.

Senior kartice su vrsta lojaliti kartica personalizovanih za penzionere putem kojih im se omogućavaju popusti u različitim uslužnim djelatnostima. Projekat je osmišljen tako da Opština Budva organizuje sponzorski klub preduzeća koja će davati popuste za korišćenje usluga penzionerima.


Ugovora o saradnji između Opštine Budva i Udruženja penzionera Budve biće zaključen danas, a potpis na ugovor će staviti predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević, a u ime Uruženja penzionera ugovor će potpisati Nikola Zec.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja