Studenti iz cijelog svijeta na konferenciji u Budvi i Podgorici

Studenti iz cijelog svijeta

Međunarodna akademska konferencija IAPSS-a (International Association for Political Science Studnets) pod nazivom "Challenges to the Global Political Economy" biće održana od 27. septembra do 1. oktobra u Budvi. 

Crnogorsko udruženje studenata političkih nauka, MAPSS (Montenegrin Association of Political Science Students) u saradnji sa Opštinom Budva će realizovati konferenciju u prostorijama Akademije znanja u Budvi.

 

Međunarodna akademska konferencija okupiće oko 100 studenata političkih nauka i eksperata iz cijelog svijeta. Konferencija će biti posvećena aktuelnim ekonomskim politikama u globalnom dobu, kao i njihovom uticaju na cjelokupno društvo i biće održana u Budvi i Podgorici.

 

Prvi dan akademskog programa, subota, 28. septembar će se održati u Podgorici sa svečanim otvaranjem u Parlamentu Crne Gore dok će se drugi i treći dan konferencije održati u Budvi, u prostorijama Akademije znanja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja