Devetogodišnja Budvanka Sara Grejs Ivanović prva na takmičenju

Devetogodišnja Sara Grejs Ivanović osvojila apsolutno prvo mjesto na Internacionalnom takmicenju pijanista održanom od 3.do 5. maja u Sarajevu . 

Sara je učenica trećeg razteda OŠ “ Stefan Mitrov Ljubiša, a pohadja Muzičku školu U klasi Gabriele Aksamit .
Aktivno svira 15 mjeseci i za to vrijeme je u Maju 2018 u Tivtu, oktobar 2018 Cortemilia, Italija) Sarajevo Maj 2019 osvojila prva mjesta.
Osvojeno prvo mjesto joj daje vjetar u ledja pred velika takmicenja koja je očekuju u Junu/Julu u Italiji i Francuskoj !

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja