U Budvi prošle godine sudbonosno Da izgovorilo 232 para

Da je Budva omiljena destinacija gdje zaljubljeni vole da stanu na ludi kamen, svjedoči i podatak matične službe, da je tokom prošle godine sklopljeno 232 braka.

Interesatno je da čak u 84 slučajeva, oba supružnika su bili stranci, i upravo su došli u Budvu da se vjenšaju. Samo u 35 slučajve oba bračna partnera su bila iz Budve, 27 brakjova je sklopljeno između supružnika, gdje je jedan bio iz Budve , adrugi iz druge opštine Crne Gore, dok je 41 brak sklopljen između supružnika iz Budve i jednog ko je stranac.


U 163 slučajeva brak je sklopljen u zgradi Opštine Budva, dok su matičari 68 puta izlazili na teren.

Nažalost, tokom prošle godine matičnoj službi je dostavljena i 21 presuda nadležnih sudova o razvodu braka

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja