Opština plaća maturantima proslavu

“Predsjednik Opštine Budva Marko Carević opredijelio je sredstva za pomoć u organizaciji majskih svečanosti maturanata SMŠ „Danilo Kiš“, donirajući ulaznice za „Matursku zabavu“ za 177 maturanata generacije 2018/2019. 


Tradicionalno, već 12 godina, kao i u drugim gradovima u svijetu, naši maturanti posljednji dan školovanja plešu „Maturantski ples - kvadril“.

Ovaj događaj desiće se 17. maja u 11:45 časova ispred zidina Starog grada, a Opština će donirati i kišobrane koji su dio scenografije za ovaj maturantski ples.

25. maja u 19:30 časova planirana je „Maturska šetnja“ kroz Stari grad, a u 21 čas „Maturska zabava“ za maturante i njihove roditelje u Hotelu „Mediteran“ u Bečićima.

Ovo je prvi put da Opština Budva na ovaj način pomogne u organizaciji maturske večeri.

Opština Budva čestita maturu našim mladim sugrađanima i želi sve najbolje u daljem životu.”

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja