Najava učešća Fondacije Budva na treningu o pravima mladih u Bratislavi

Fondacija Budva uzima učešće na treningu i edukacijama koje se održavaju u Bratislavi, sa temom ‚‚Radna prava mladih, pojave koje ih ugrožavaju i mehanizmi zaštite‚‚.

Naš predstavnik na ovom treningu, biće PR Manager Fondacije Budva, Jovana Krivokapić.

Jovana će svih pet dana aktivno učestovati na treninzima i aktivnostima koje targetiraju prava mladih na radnom mjestu, usvajati znanja i vještine koje će po povratku prenijeti ostalim volonterima Fondacije, kako bismo uspješno organizovali radionice na ovu temu i osvijestili mlade ljude o njihovim pravima, ali i potencijalnim pojavama koje mogu ugroziti njihov rad. Učešće na ovom treningu, osim Crne Gore, uzimaju Bosna i Hercegovina, Srbija i Republika Sjeverna Makedonija.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja