Podignuta rampa na parkingu Doma zdravlja

Upravni odbor "Parking servisa" donio je odluku da rampa na parkingu Doma zdravlja, bude podignuta.

Dio parkinga sa lijeve strane, korišćen je za potrebe pauk službe, koja je na njemu ostavljala vozila. To je predstavljalo velike probleme, jer parking praktično bio prazan, a građani, koji su imali potrebu da dođu automobilom do Doma zdravlja nisu mogli da se parkiraju.

Predstavnik Crnogorske u Upravnom odboru ovog opštinskog preudzeća zatražio je, što je odbor i usvojio da rampa bude podgnuta. Ono na čemu će se insistirati da se parking isključivo koristi za građane koji treba da idu u Dom zdravlja, a ne kao što je to bila praksa ranijih godina kada su se parkirali taksisti.

 

foto: čitalac

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja