Print this page

VBudva se predstavila Beogradu u Skoplju

U okviru intenzivne promocije turističke ponude Budve u regionu, Turistička organizacija opštine Budva je, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, ambasadama Crne Gore u Beogradu i Skoplju i lokalnim turističkim organizacijama, realizovala “Roadshow” kampanju kojom je predstavila ponudu ljetnje turističke sezone u Budvi.

Kampanja pod sloganom “Budva, ljubav koja traje” je nakon porodične manifestacije “Beogradski manifest”, nastavljena predstavljanjima na glavnim trgovima Subotice, Novog Sada, Kragujevca i Skoplja, u organizaciji turističkih organizacija Herceg Novog, Tivta i Bara.

Građani ova četiri grada imali su priliku da degustiraju lokalne delicije i upoznaju se sa novitetima u ponudi za predstojeću sezonu, cijenama i manifestacijama koje ih očekuju u Budvi tokom ljetnih mjeseci.

U Subotici je održana press konferencija kojoj su prisustvovali brojni mediji, među kojima su: RTS, RTV Vojvodine, TV Subotica, Pink.rs, Bizlife.rs, Teleporter i mnogi drugi. U okviru promocije upriličeni su i susreti sa gradonačelnikom Subotice, predstavnicima Opštine Subotica, predstavnicima grada Novog Sada, Privredne komore Vojvodine, regionalnim turoperatorima, privrednicima i brojnim predstavnicima medija.

“Roadshow“ kampanja realizuje se svake godine u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ambasadom Crne Gore u Srbiji i Ambasadom Crne Gore u Makedoniji, i u njoj su, pored budvanske, učestvovale i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Bara i Tivta.

Pored “Roadshow” promocije, Turistička organizacija opštine Budva je organizovala boravak studijske grupe predstavnika medija iz Srbije, koji su u Budvi boravili u periodu od 30. maja do 2. juna. Programom studijske posjete prikazani su različiti segmenti turističke ponude Budve: kulturno-istorijsko nasljeđe, prirodne ljepote, zaleđe, gastro ponuda, kao i ponuda hotela i privatnog smještaja. Budući da tržište Srbije predstavlja jedno od najznačajnijih tržišta za Budvu, organizacijom ovih aktivnosti njeguju se kvalitetni odnosi sa medijima i gostima sa ovog podneblja.

PODIJELI