Građevinska sezona i dalje u punom jeku

Iako zabrana radova za eksluzivnu i prvu zonu, prostor budvanske opštine uz obalu je zvanično stupila na snagu 15.maja, građevinari i dalje nesmetano rade.

Svjedoci smo da građevinska operativa radi na gradilištima, mikseri sa betonim se mogu vidjeti u centru grada.  Nažalost, praksa iz ranijih godina se nastavlja.

Za razliku od prethodnih gradskih uprava, koje su donosile odluke o produženju građevinske sezone, sada Opština takvu odluku nije donijela, a radovi se izvode nesmetano.

 

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja