Parkirališta kod Staroga grada i u Rafailovićima na tenderu

Javno preduzeće Morsko dobro raspislao je tender za zakup lokacije za privremeno parkiralište. Na tenderu, koji je otvoren do 24. juna, našle su se dvije lokacije i to:

- Privremena lokacija na otvorenoj površini u funkciji privremenog objekta –privremeno parkiralište, na dijelu kat. parcele 2870/1 K.O. Budva, lokacija označena brojem 4.23 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P=1500m2.


Početna cijena zakupa: 4.500 €


*Korisnik parkinga je dužan da 50% parking mjesta rezerviše za stanovnike starog grada Budva.

- Privremena lokacija na otvorenoj površini u funkciji privremenog objekta –privremeno parkiralište u Rafailovićima, na dijelu kat. parcele 1473/2 K.O. Bečići, lokacija označena brojem 10.16 u Izmjenama i dopunama programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za Opštinu Budva, površine P=180m2.
Početna cijena zakupa: 918,00€

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti