Carevic primio šampione

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević primio je danas crnogorske reprezentativce koji su na seniorskom takmičenju džiu džicu prvenstva Evrope u Bukureštu osvojili zlatna odličja.


Stefan Vukotić i Filip Pešić osvojili su prvo mjesto u muškom Duo sistemu pobijedivši u finalu par iz Njemačke.

Takodje, Stefan i Lidija Caković postali su šampioni Evrope u Duo šou miksu.Crnogorski takmičari su osvajanjem medalja na Evropskom takmičenju u Bukureštu ostvarili veliki uspjeh, kazao je predsjednik džiu džicu saveza Crne Gore Ranko Vukotić.

Predsjednik Opštine je čestitao članovima Ju - Jitsu klub-a “Budva” na postignutim rezultatima i poželio im sreću na njihovim budućim takmičenjima.

Stefan, Filip i Lidija biće novčano nagrađene od strane Opštine Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja