U Turističkoj će ispitati šamaranje

U TO održani vanredni sastanci Izvrsnog i nadzornog odbora zbog incidenta koji se juce dogodio kada je zamjenik direktora N. K osamario sluzbenicu T. V, koja ga je potom prijavila policiji

Imajući u vidu navode da se juče dogodio incident u službenim prostorijama Turističke organizacije opštine Budva, a nakon održanog vanrednog sastanka Izvršnog, Nadzornog odbora i direktorice na tu temu, obavještavamo javnost da će se u najkraćem roku detaljno ispitati slučaj i postupiti u skladu sa Zakonom i podzakonskim aktima”, saopštili su iz TO Budve.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja