Print this page

Porto Budva dostavio najpovoljniju ponudu Opštini za organizovanje svečanih večera i ručkova

Budvanski restoran Porto Budva dostavio je najbolju p0onudu na tenderu koji je raspisla Opština Budva za izbor najpovoljnijeg specijalizovanog ribljeg i klasičnog restorana u gradu za pružanje ugostiteljskih usluga. Opština je ponudila deset hiljada eura za specijalizovani restoran i šet hiljada eura za klasični, u kome će po potrebi organizovati službeni ručak u okviru brojnih protokola tokom ove godine.

A kako se navodi u javnom pozivu traži se klasični restoran na teritoriji opštine Budva za uskuge posluživanja hrane i pića za ukupnu cijenu od 5.000.


Ponuda uključuje: aperitiv, predjelo, supa ili čorba, glavno jelo, hleb, salata, dezert, negazirana voda, alkoholno piće/vrhunsko vino domaćih proizvođača (2dl ili 0,187 l), espreso ili kuvana kafa, a količina je 185 komplet usluge za šta je Opština spremna tokom ove godine da plati 5.000 eura.


Porto Budva ponudio je 4.410 euraKada je riječ o specijalizovanom ribljem restoranu, Opština je za usluge izdvojila deset hiljada eura, a kako se navodi u javnom pozivu u pitanju je 300 kompleta usluga, sa istim pojedinostima kao i kod klasičnog restorana. Ponuda Porto Budva je 8.970 eura.
Na tender su se javili i kompanije " Admiral Montenegro" i "Mediteran grupa"


Opština će plaćati usluge virmanski i to u roku od 20 dana nakon što joj ugostotelj dostavi fakturu , a po izvršenoj usluzi, odnosno organozovanog ručka.
„Rok izvršenja ugovora je sukcesivno, do potrošnje ugovorenog iznosa za ugostiteljske usluge“, stoji u javnom pozivu.

PODIJELI