Print this page

Direktorica hotela Splendid - Evropska menadžerka godine

Generalna direktorica hotela Splendid Conference& Spa Resort, Mirjana Mrkalj  ovogodišnja je dobitnica nagrade Najmenadžerka regiona jugoistočne Evrope 2019. Tako je odlučio žiri  Evropskih menadžera, koji je nagradio i Hotel Splendid Conference & Spa Resort,kao HOTEL GODINE.

Mirjana Mrkalj je nagrađena u konkurenciji  67 menadžera iz 17 država Evrope , Ruske Federacije i SAD-a . Nagrada će joj biti uručena večeras 04. jula, na 40-toj sarajevskoj biznis manifestaciji NAJMENADŽER .

              „ Ovo priznanje je lijepa potvrda da „idem“ u dobrom pravcu, a istovremeno i podsjetnik na veliku odgovornost da se ukazano povjerenje opravda. Takođe , ovo je dodatni impuls za dalje usvršavanje kako bi rezultatati bili još bolji „, kazala je  Mrkalj uoči dodjele nagrada.

Mrkalj je ,kako se navodi u obrazloženju, nagrađena za izuzetna poslovna dostignuća, rast, razvoj i ukupne rezultate koje je ostvario hotel Splendid- istovremeno nagrađen za vrhunski kvalitet smještaja,usluge i raznovrsnost vanpansionske ponude -,

 

Nagrađena direktorica Splendida ističe , da joj je priznanje utoliko draže jer vodi hotel u kojem su kao i u kompanijMontenegro stars u okviru koje posluje NA MEJSTIMA ODLUČIVANJA ŽENE . To je isitče, ne samo rijedak primjer u Crnoj Gori , već i regionu Jugoistočne Evrope koji ju je i nagradioZatokaže  želi da ohrabri sve žene da budu uporne:

“Iz ličnog primjera želim da ih ohrabrim da ukoliko su spremne da vrijedno rade, trude se i ulažu u nova znanja i veštine otvoriće sebi put ka tom „vrhu“, a možda i važnije od toga je da će se na taj način ostvariti kreativno što će im svakodnevno davati snagu da sa osmijehom obavljaju svoj posao i budu najbolja verzija sebe.“,kaže Mrkalj.

 

Žirijem je i ove godine predsjedavao predsjednik Poljskog Holdinga Zepter Vibor Mulić.

 

PODIJELI