Budva: Zamućenje izvora Pokrijenak

Opština Budva saopštila je da usled radova na adaptaciji kaptaže na izvoru Pokrijenik doći će do zamućenja voda sa izvora Pokrijenik, KO Kuljače.

“Preporučuje se potrošačima koji se snabdijevaju sa izvora Pokrijenik, manastiri Rustovo i Duljevo, selo Kuljače, da vodu ne koriste za piće za vrijeme radova adaptacije, počev od 17.07.2019. godine do daljeg kada će javnost o promjenama biti blagovremeno obaviještena”, navode iz lokalne uprave

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja