Koncert britanskog benda Incognito u Porto Montenegru

Pioniri acid jazz pokreta i jedan od najboljih britanskih bendova u protekle četiri decenije, bend Incognito, nastupiće 17. avgusta u Sinhru Porto Montenegra - koncert benda sa svojim četrnaestočlanim orkestrom u marini Porto Montenegro je Synchronized događaj koji predstavlja vrhunac edicije događaja Soul Summer in Porto, koje su tokom ljeta zajednički organizovali Southern Soul Festival i Porto Montenegro.

Nakon objavljivanja njihovog poslednjeg 17. studijskog albuma "In Search of Better Days", Incognito je na turneji po cijelom svijetu gdje izvode neke od svojih najvećih hitova kao što su "Still a Friend of Mine", "Don't you worry 'bout a thing", "Deep Waters". U Crnoj Gori, njihov koncert biće održan na otvorenom, u areni Synchro, na samo nekoliko metara od mora, što je savršena lokacija za zvuk koji nam Incognito donosi.

Njihova karijera traje već 40 godina, i danas je Incognito prava legenda britanske muzike. Od hitova koji su bili na top 10 listama do produkcije i saradnje sa najpoznatijim umjetnicima - od R&B ikona do savremenih džez muzičara, uključujući George Bensona, Stevie Wondera, Chaku Khan, Jocelyn Brown, George Dukea, Al Jarreau, Paul Wellera, Maxi Priesta, Maria Biondia – Incognito ponosno drži svoje mjesto među svjetskim velikanima soul muzike.

Incognito je jazz/fank/soul bend, a sa svojim četrnaestočlanim orkestrom njihov energični nastup predstavlja pravi muzički i umjetnički spektakl. Njihovi koncerti su događaj koji svako mora vidjeti uživo, makar jednom u životu. Oni sjaje, prenose neodoljive vibracije i pozitivne poruke kroz svoju muziku.

Southern Soul Festival, tradicionalno podržava talentovane mlade muzičare, i ovom prilikom pruža priliku našoj mladoj uzdanici jazz klavira, Sari Jovović koja studira na prestižnoj muzičkoj akademiji Berkli u Bostonu, da otvori ovaj događaj sa svojim sastavom.

Ulaznice za ovaj događaj naći će se u prodaji putem Gigstix mreže na preko 50 prodajnih mjesta Tobacco S Pressa u Crnoj Gori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti