Boćarke na Visu

Boćarke na Visu

Crnogorska ženska bućarska reprezentacija predvođena selektorom Mirom Petkovićem otputovala je u Hrvatsku na Komižu, na ostrvo Vis, gdje će od 1.do 5. oktobra učestvovati na evropskom boćarskom šampionatu za žene.

Zahvaljujući predsjedniku bućarskog saveza Crne Gore, g-dinu Krstu Boškoviću, svih sedam djevojaka koje su vrijedno trenirale u prethodna dva mjeseca otputovaće na Komižu, iako samo pet ima pravo takmičenja. Mi smo zaista naporno radili, ali da bi se postigli značajni rezultati potrebno je više. Nije potrebno da napominjem da je potrebno imati bućarski klub za žene, kako bi se kroz redovna takmičenja sticalo iskustvo. Iskreno, bio bih zadovoljan kada bi u konkurenciji 12 snažnih evropskih reprezentacija osvojili osmo, a potajno priželjkujem i šesto mjesto, rekao je selector ženske bućarske reprezentacije i trofejni crnogorski reprezentativac Miro Petković tivatskom radiju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja