Subotnja ljetnja zurka na Porto Montenegro plaži

S početkom avgusta zakazana je peta edicija Soul Summer žurke na plaži Porto Montenegra u subotu 10. avgusta, od 20:00h – za spektakularnu zabavu biće zadužen DJ producent iz Čikaga Jamie 3:26.

On je onaj od DJ-eva koji sjajno zna da kombinuje energiju muzike od prije 30 godina sa novim muzičkim produkcijama – uvijek traži nove i svježe zvukove. Kada je on za DJ pultom, podijum za igru je uvijek pun.

Za njega vole da kažu da je sjajan poznavalac muzike, sa nesvakidašnjim talentom i energijom da ljudi uživaju na njegovim nastupima.

Na DJ pultu će mu se iste večeri pridružiti DJ BeGood i DJ Ryan Lubarda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja