Vaterpolo i plivački klub Budva poziva

U 5 do 12 za PIZANU 

Četvrtak 15.08.2019 u "5 do 12 za Pizanu", akcija koju su uz pomoć kluba, roditelja i nvo mjesne zajednice aktivirali ljudi kojima je Pizana nešto značila, koji su nekada dolazili da gledaju velikane Svjetskog i Evropskog vaterpola koji su barem jednom zaplivali u najježivija 4 zida u Budvanskom akvatorijumu.


Možemo da se tražimo u svakom sportu ali uvjek će Pizana i ljetnja sezona za svakoga iz Budve biti nešto posebno, istorija Budve, brend koji je ne zamjenjiv i ne uništiv.


Dešava se nešto ali ocigledno ne dovoljno! Daje opstina nade u proekte o Pizani i trudi se da učini nesto lijepo i vjerujemo, vjerujemo da će se sigurno nešto desiti! Upale se reflektori barem jednom u toku ljetnje sezone (2018 igre bez granica, 2019 beach vaterpolo), začuje se pištaljka i dječija graja tek na par sati... Ali nije to konstantno, dođe neki slučajni prolaznik i neko kome je Pizana u srcu od davnina ali nije to onaj kult i ono "nešto" što je Pizana bila.


Dođimo da napravimo "nešto" za našu pizanu, za našu djecu za budućnost vaterpola i plivanja u Budvi...

U 5 do 12 na Pizanu!!! Svi ste pozvani!!! ČETVRTAK 15.08.2019 SVI NA PIZANU!!!

 

foto: Adnan Dautović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja