Print this page

Bogata djeca s Balkana su vrhunac Instagram neukusa

Bogati klinci Instagrama su pošast koja nam se poslednjih godina ruga bez imalo srama. I nekako smo i mogli da podnesemo kad to rade sa pristojne daljine, iz, recimo, Kuvajta, ili Nigerije, ali da gledamo bahaćenje razmaženih bogataša s Balkana - e to je već previše. Djeco, saberite se.


Cijeli region se godinama nalazi na samom dnu ljestvica prosperiteta u Evropi. Međutim, to ne smeta malim bogatunima da se na Instagramu hvale preskupim satovima, automobilima, markiranom odećom ili silikonima.

Sudeći prema gomili registarskih tablica iz Austrije, Švajcarske ili Njemačke, klinci su balkanskog porekla. Na profilu Rich Kids Of Balkan mladi Balkanci svakodnevno se hvale vožnjom u luksuznim automobilima iz kojih trešte narodnjaci, gomilom novčanica u stranim valutama, skupim satovima, poznatim modnim markama i rekama alkohola.


Evrići su obvezan dodatak svakoj pravoj fotki, a najbolje idu uz najnovije ajfone.

Naravno, moguće je da profil uzima i fotografije mladih koji nisu sa ovih prostora, ali se na nekima ipak jasno vide crnogorske, bih ili srpske registarske tablice na automobilima.

 

izvor: noizz.rs

PODIJELI